Descriere
Ingrediente: pulpa bizon, sare, piper negru, boia dulce, boia iute, membrana naturala.
75.00 lei
Stoc epuizat
Ingrediente: pulpa bizon, sare, piper negru, boia dulce, boia iute, membrana naturala.
Greutate | 1 g |
---|
Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Livrăm în maxim 24 de ore
Oriunde în țară
Sistemul nostru este securizat
Ne poți suna 0725 269 769
♦Pieptul de pui este pus la macerat cu sare, zeamă de lămâie și șofran, apoi copt deasupra jarului. Se poate consuma în salate, sandwich-uri, ori împreună cu alte gustări reci. *Produs dietetic, recomandat sportivilor* *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: Piept pui | lamaie 2% | sofran 0.002 % |sare | miere | turmeric | Carne origine Roamania…
Anghinare cu tulpini, în ulei de măsline extravirgin, făcute conform metodelor și rețetelor tradiționale apuliene. Anghinarea este bună atât consumată crudă, cât și gătită și servită ca aperitiv sau ca garnitură alături de mâncăruri din carne sau pește. Comanda minimă este de 500 g
Platou ZIMBRIA (10-12 persoane) 1 kg – livram doar in Bucuresti si Ilfov Acesta conține : Mușchiuleț de porc ILINCA Cascaval de Covurlui …
Ingrediente : piept rata | sare | produs prajit Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 602.9 kj/144.4 kcal Grasimi 6 g din care acizi grasi saturati 2.34 g Glucide 0 g din care zaharuri 0 g Proteine 19.6 g Sare 2 g Comandă minimă este de 250 g.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.