Loading...

Despre noi

Povestea Zimbria

Familia noastră este legată de aproape un secol de creșterea animalelor și de cultivarea pământului. Voința, munca și investițiile făcute de către noi, ne răsplătesc astăzi și ne mândrim cu succesul produselor noastre, ce reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele tradiționale și brânzeturile tradiționale. 

Fa cunostinta cu produsele noastre

Marius Verdesi
Director

Traditia Zimbria

 

O tradiție pură ce păstrează valorile și rețetele noastre din tată în fiu, toate eforturile noastre sunt concentrate asupra calității în tot ceea ce ne reprezintă.

Branza de Covurlui cu adaos de negrilica (susan negru), cașcavalul filat și împletit la mâna, brânza de burduf, branzeturile de capra, casul de oaie etc.
cât și produsele noastre din carne: purcelus de lapte copt in afumatoare, mușchiuleț de capră împletit, pastrama ciobaneasca de berbecut, ruladă de curcan, costita taraneasca de porc, specialități vanătorești, și delicatese cum ar fi, piept nobil de rata (cu portocale si coniac, afumat cu lemn de prun), piept de pui cu lamaie si sofran si multe altele sunt produse de către familia noastră cu cea mai mare dragoste pentru produsele tradiționale românești și vândute de către o echipă de oameni tineri și entuziasmați.

0
    0
    Cos
    Cosul tau este golInapoi la magazin