-
Proteine 20g
-
Zaharuri 2g
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
90.65 lei
Stoc epuizat
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
Pulpă porc MANGALIȚĂ, dezosată și degresată manual, doar puțin sărată, maturată timp îndelungat, apoi coaptă deasupra jarului .
Rețetă autentică de la Zimbria.
Carne origine Romania#produs copt deasupra jarului
Sugestii de preparare: Se poate consuma în salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni
Ingrediente: pulpa porc mangalita, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 698.9 kj/167.2 kcal |
Grasimi | 4.8 g |
din care acizi grasi saturati | 1.87 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26.5 g |
Sare | 3 g |
Comandă minimă: 350 g
Greutate | 1 g |
---|
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Livrăm în maxim 24 de ore
Oriunde în țară
Sistemul nostru este securizat
Ne poți suna 0725 269 769
Este o delicatesă, care conține doar piept și pulpă de curcan, cu condimente naturale și copt deasupra jarului, în sucul propriu timp de 4-5 ore, apoi lăsat la zvântat. Se consumă ca atare, în sandwich-uri reci ori toast. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: carne curcan 90%, slanina porc mangalita, sare, nucsoara, rozmarin,membrana naturala Valori nutritionale…
Timpuri noi , gust de odinioara ! Comanda minimă este de 1 kg#cantitatea pachetelor poate varia #carne origine Romania – *Produs atestat traditional* Nr. 711 / 11.01.2021 Ingrediente: carnati de porc 85 %, (carne porc, slanina, sare, piper negru, ardei iute, usturoi, cimbru, membrana naturala), untura Mangalita 15% #produs prajit in untura Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica…
♦Este un salam din carne porc Mangaliță 100%, condimentat doar cu sare și piper, maturat timp de 3 săptămâni. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: pulpa porc Mangalita | slanina porc Mangalita | sare | piper negru | enibahar | nucsoara | cuisoare | membrana naturala | Carne origine Romania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica…
♦ Pieptul haiducesc este versiunea românească a baconului american. Pregătit fără conservanți, din piept de porc ales, maturat la sare și piper, apoi copt deasupra jarului. *Rețetă proprie ZIMBRIA* *Produs atestat traditional* – Nr. 705/11.01.2021 #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: Piept porc | sare | ardei iute | Carne origine Roamania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 1735.3…
Recenzii
Nu există recenzii până acum.