Loading...

Curcan copt la jar cu fistic si ierburi mediteraneene 500 gr

Curcan copt la jar cu fistic si ierburi mediteraneene 500 gr

lei 72.50

Descriere

Curcanul copt la jar Zimbria este produsul nostru vedetă împreună cu pieptul de rață nobil, o delicatesă foarte greu de obținut cu foarte multe etape delicate și un timp foarte lung de coacere.

Este de fapt o rulada uriașă (cca 20 kg produs finit) împănată cu fistic și aromatizată cu ierburi mediteraneene, coaptă deasupra jarului la foc mocnit un timp îndelungat (12 ore) astfel încât se coace în sucul propriu.

La orice expoziție la care am participat, atât pe plan internațional (Sial Paris, ANUGA Köln, Alimentaria Barcelona, Italia, Croația, etc.) cât și național,  acesta a fost cel mai apreciat produs. Considerăm acesta bijuterie din carne ca fiind una din topul mondial al specialităților din curcan (nu este o aroganță ceea ce spunem, este o constatare pe care o facem în urma multor analize sau confruntări cu eventualele produse care ar putea fi concurente), o delicatesă premium cu care ne mândrim, o rețetă exclusivă Zimbria, semnată de Marius Verdesi (călător gourmand în căutarea gustului din trecut, prezent și viitor).

DOAR de la ZIMBRIA puteți savura această delicatesă culinară!

*Rețetă proprie ZIMBRIA*

Ingrediente : curcan dezosat manual, fistic 10%, rozmarin 6%, piper roz, sare.#produs copt deasupra jarului

Contine alergeni: fistic

#carne origine Romania

Valori nutritionale medii / 100 g
Valoare energetica 831.1 kj/197.7 kcal
Grasimi 6.5 g
din care acizi grasi saturati 2.59 g
Glucide 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 31.8 g
Sare 2 g

Comanda minima este de 500 gr

Informații suplimentare

Greutate 500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.




Livrare rapidă

Livrăm în maxim 24 de ore

Nu contează unde ești

Oriunde în țară

100% Plăți securizate

Sistemul nostru este securizat

Suport telefonic

Ne poți suna 0725 269 769



0
    0
    Cos
    Cosul tau este golInapoi la magazin