Descriere
♦Pieptul de rață nobil, este maturat cu portocale, miere de albine și cognac. Afumat cu lemn de prun, este de departe cel mai elegant produs al nostru.
O delicatesă care și-a găsit locul într-o nișă dominată de francezi, care are ceva nou de spus datorită gustului deosebit, surprinzător de echilibrat și catifelat pe care îl are și care se datorează atât ingredientelor atent selecționate, a rețetei secrete Zimbria cât și a faptului că este afumat în mai multe etape prin, metoda tradițională românească, cu lemn de esență tare (în acest caz, lemn de prun, care îi conferă o aromă și o structură complet diferită față de celelalte produse).
O delicatesă pentru ocazii speciale, cu gust unic, autentic, inimitabil, o rețetă semnată Maria Verdesi by ZIMBRIA!
Ingrediente: Piept rata | sare | cuisoare | miere | portocala | cognac |
Carne origine Ungaria #produs copt deasupra jarului#
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 605.2 kj/147.6 kcal |
Grasimi | 6 g |
din care acizi grasi saturati | 2.34 g |
Glucide | 0.82 g |
din care zaharuri | 0.82 g |
Proteine | 19.6 g |
Sare | 2 g |
Comandă minimă de 260 g – 280 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.