Descriere
Bunicii sau străbunicii noștri puneau carne la garniță pentru că nu existau frigidere. Carnea trebuia și ea conservată cumva, iar această metodă era cea mai la îndemână.
Respectăm regulile învățate din străbuni pentru ca bucățile de carne să se păstreze cât mai mult în condiții optime, pentru a păstra inclusiv aroma clasică de garniță, astfel noi am ales să punem carnea la păstrat în untură de mangaliță.
Savoarea specială de afumătură şi gustul fraged al cărnii de porc conservate în untură sunt specifice sărbătorilor româneşti, carnea la garniţă fiind nelipsită din cămările românilor din cele mai vechi timpuri. Carnea de porc astfel conservată poate fi consumată ca atare, „acompaniată” de garnituri delicioase pe bază de cartofi, varză sau fasole, sau poate fi folosită la prepararea altor reţete.
Comanda minimă este de 1,300 kg.#cantitatea pachetelor poate varia
*Produs atestat traditional*Nr. 706 / 11.01.2021
Ingrediente: Cotlet porc 80%, untura mangalita 18%, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 641.6kj/153.7 kcal |
Grasimi | 2.5 g |
din care acizi grasi saturati | 0.97 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 28.3 g |
Sare | 3 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.