-
Proteine 20g
-
Zaharuri 2g
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
90.65 lei
Stoc epuizat
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
Pulpă porc MANGALIȚĂ, dezosată și degresată manual, doar puțin sărată, maturată timp îndelungat, apoi coaptă deasupra jarului .
Rețetă autentică de la Zimbria.
Carne origine Romania#produs copt deasupra jarului
Sugestii de preparare: Se poate consuma în salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni
Ingrediente: pulpa porc mangalita, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 698.9 kj/167.2 kcal |
Grasimi | 4.8 g |
din care acizi grasi saturati | 1.87 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26.5 g |
Sare | 3 g |
Comandă minimă: 350 g
Greutate | 1 g |
---|
Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Livrăm în maxim 24 de ore
Oriunde în țară
Sistemul nostru este securizat
Ne poți suna 0725 269 769
Crenvurști din carne de curcan, fără aditivi, în membrană naturală, copți în afumătoare tradițională deasupra jarului. Sunt hrănitori, sănătoşi şi absolut delicioşi. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs fiert – copt deasupra jarului Ingrediente: Carne curcan, slanina porc Mangalita, sare, nucsoara, boia dulce, membrana naturala. Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 944.5kj/226.2 kcal Grasimi 14.6 g din care…
Este o delicatesă, care conține doar piept și pulpă de curcan, cu condimente naturale și copt deasupra jarului, în sucul propriu timp de 4-5 ore, apoi lăsat la zvântat. Se consumă ca atare, în sandwich-uri reci ori toast. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: carne curcan 90%, slanina porc mangalita, sare, nucsoara, rozmarin,membrana naturala Valori nutritionale…
Gustoși, cu o umplutură moale de ton, aromat cu hamsii și capere, amintesc de toate aromele tipice ale preparatelor caracteristice. Ardeii umpluți cu ton sunt foarte buni serviți ca aperitiv, poate însoțiți de bruschete cu roșii; au o aromă foarte specială și sunt pe gustul tuturor. Cu acești ardei le vei permite oaspeților să guste ceva rustic cu o aromă…
Brânza de Covurlui cu negrilică, încă se mai face după rețeta veche, din lapte integral, cu cheag natural din stomăcel de ied/miel, cu adaos de negrilică (susan negru, negrușcă, sau chimen sălbatic) care conferă un gust deosebit și unic. Denumirea ,,Brânză de Covurlui” vine din Ţinutul Covurluiului, regiune ce compunea judeţul Covurlui în anii 1800, astăzi judeţul Galaţi şi este aşezat în sudul regiunii Moldova a României de azi, la confluența celor…
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.