Descriere
Piept de curcan ușor maturat în condimente naturale, copt deasupra jarului în suc propriu, timp de cca. 8 h. Se poate consuma cu legume, în salate sau cu un cașcaval de Covurlui.
*Produs dietetic, recomandat sportivilor*
*Rețetă autentică Zimbria*
#produs copt deasupra jarului#carne origine Romania
Sugestii de preparare: salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni
Ingrediente:piept curcan, rozmarin 2%, piper roz 2 %, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 446.7 kj/107 kcal |
Grasimi | 3 g |
din care acizi grasi saturati | 1.17 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 17 g |
Sare | 2 g |
Comandă minimă: 400 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.