Descriere
Dacă vrei să faci un grătar, atunci să fie din porc. Dacă vrei să fie dintr-un porc gustos, atunci să fie din Mangaliță. Nivelul scăzut de colesterol este principalul avantaj al aceste rase.
Primim, săptămânal, carne proaspătă, abatorizată, din fermă de Mangaliță. Carnea este livrată în cantități mici, vidate.
Ferma deține și o fabrică de nutrețuri de capacitate mică, în care aplicăm rețete simple pe bază de cereale: porumb, grâu, orz, lucernă, soia.
Facem eforturi să avem o creștere naturală, acest lucru întârzie creșterea la maturitate, de la 3 luni, cât este la un porc industrial, la 14 luni, atunci când mangalița reușește să atingă 120 kg, însă există garanția unui produs sănătos și calitativ.
Apa este foarte importantă în ciclul de creștere al unui porc, iar adăparea se face cu apă din puț forat la 100 m, de o calitate excepțională.
Ferma deține 70 de scroafe din rasa de mangaliță cu origine eliberată de Asociația Crescătorilor de Mangaliță și Bază din România, având 2 cicluri de fătări pe an cu o medie de 5.5 purcei/scroafă.
Sugestii de preparare: la grătar | la tigaie | la cuptor
Ingrediente: carne mangaliță
Comandă minimă: 1 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.