Descriere
Jambonul în untură, este o specialitate produsă din pulpă de porc dezosată manual, rumenită în untură de mangaliță, făcută după o rețetă tradițională, adunată de pe dealurile Covurluiului, numai cu ingrediente naturale, așa cum făceau odinioară bunicii noștri.
Este un produs care te atrage prin savoare, echilibru între carne și untură, precum și prin simplitatea amestecului de ingrediente.
Consistența și nota delicată a fumului de lemn ars de fag, sunt caracteristici definitorii ale unui produs tradițional de bună calitate.
Datorită păstrării în untură, timp îndelungat, jambonul este un produs fraged și suculent, numai bun de pus pe masă, alături de garniturile preferate.
Acest produs este atestat tradițional de catre Ministerul Agriculturii.
*Produs atestat traditional*Nr. 709/ 11.01.2021
#carne origine Romania#produs prajit
Ingrediente: Jambon porc 80%, untura mangalita 20%, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 697.9 kj/167.2 kcal |
Grasimi | 4.8 g |
din care acizi grasi saturati | 1.87 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26.5 g |
Sare | 3 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.