Descriere
Mici ZIMBRIA , obținuți din carne de vită Black Angus și porc Mangaliță, cu condimente naturale: sare, piper negru, boia iute, boia dulce, usturoi si cimbru . O rețetă tradițională cu farmec de Zimbria, o specialitate pe care trebuie să o încerci neapărat.
Nelipsiți de la grătarul din weekend, de 1 Mai sau de la alt eveniment – cu un foc mocnit și companie bună ai un grătar pe cinste. Se prăjesc la foc iute, se întoarce fiecare mititel de trei ori, și se servesc, așa cum ne-am obișnuit, alături de chifle proaspete și muștar.
Nu au adaos de proteină vegetală, coloranți sau potențiatori de aromă. Îi găsești la noi mereu proaspeți și savuroși.
*Rețetă proprie ZIMBRIA*
#carne origine Romania#necesita tratament termic
Sugestii de preparare: la grătar | în tigaie
Ingrediente: carne vită Black Angus 40%| carne porc Mangaliță 40% | slanina Mangalita 15 % | sare | piper negru | boia iute | boia dulce | usturoi | cimbru | bicarbonat de sodiu
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 920.8 kj/220.5 kcal |
Grasimi | 12.5 g |
din care acizi grasi saturati | 4.87 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 24 g |
Sare | 2 g |
Comandă minimă: 1 KG
Recenzii
Nu există recenzii până acum.