Descriere
Din carne de berbecuț, carne vită Black Angus și slănină de Mangaliță, cu cimbru, usturoi, sare, piper negru și ardei iute, sunt copți deasupra jarului și lăsați la zvântat timp de 2 zile.
Membrana este naturală.
*Rețetă proprie ZIMBRIA*
#carne origine Romania#produs copt deasupra jarului
Ingrediente: pulpa oaie, pulpa vita Black Angus, slanina porc Mangalita, sare, piper negru, ardei iute, boia iute, boia dulce, cimbru, membrana naturala.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 702.24 kj/168 kcal |
Grasimi | 4 g |
din care acizi grasi saturati | 1.56 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 28.5 g |
Sare | 3 g |
Comandă minimă de 400g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.