Descriere
Carnea de la porcii Mangalita are calitati curative si gustative foarte bune, fiind savuroasa si saraca in grasimi , are mai multe vitamine si un profil lipid deosebit pentru sanatate .
Pateul de porc de mangalita satisface cele mai exigente gusturi , fiind un produs natural , realizat dupa o reteta proprie , fara aditivi alimentari . Este un produs fiert , cu o textura deosebita , obtinut din carne de porc de mangalita , ficat si slaninuta , verdeturi proaspete si condimente naturale , amestecate cu grija , pentru a obtine un gust traditional si rafinat .
Se consuma ca atare , la micul dejun sau ca antreu al unei mese deosebite , ca un rasfat intr-o pauza de masa la serviciu , usor de intins pe o felie proaspata de paine . Gustarea ideala in familie sau alaturi de prieteni !
#carne origine Romania#produs fiert
Ingrediente: carne porc Mangalita, ficat porc Mangalita, slanina Mangalita, ceapa verde, sare, piper negru, membrana naturala
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 735.3 kj/176.3 kcal |
Grasimi | 10.3 g |
din care acizi grasi saturati | 4.02 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 17.9 g |
Sare | 2 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.