Descriere
Jumările se numără, probabil, printre cele mai îndrăgite și consumate produse obținute din carne de porc în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și în restul anului. Acestea sunt crocante, bine făcute – fără să fie uscate sau crude la mijloc.
Se taie pieptul de porc și se aprinde jarul, deasupra, stă atârnat un ceaun de aluminiu și se pune carnea la prăjit. Se consumă cu ceapă și brânză de Covurlui proaspătă.
Se pot adauga în omlete, sarmale (tăiate mărunt), în fasole, varză sau cartofi, sau se pot servi ca atare.
*Rețetă proprie ZIMBRIA*carne origine Romania#produs prajit
*Produs atestat traditional*Nr: 712/11.01.2021
Ingrediente: piept porc , sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 1247.7 kj/298.5 kcal |
Grasimi | 20.5 g |
din care acizi grasi saturati | 8 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 25.5 g |
Sare | 2 g |
Comandă minimă este de 500 g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.