Descriere
Măslinele verzi dulci trebuie să se regăseacă pe platoul tău alături de câteva măsline picante, o bucată de brânză sau de cașcaval și o serie de specialități din carne. În primul rând, aceste măsline completează orice fel de menu ai avea, ajutând la digestie și făcând, parcă, bucatele mai bune. Dacă le-ai întins pe un platou este incredibl de greu să te abții să nu ciugulești câte una, așa că, ai grijă să cumperi suficiente – nu te mai saturi de ele.
Sugestii de preparare: Ideal pentru condimentarea unei salate | pe platou sau la evenimente ca aperitiv clasic italian
Ingrediente: masline verzi intregi, saramura (apa si sare).
Tara de origine: Italia
Tratament: maturarea si asezonarea maslinelor, prepararea in saramura.Temperatura de pastrare: 8 – 10 °C
Sugestie de păstrare: A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in 5 zile.
Valori nutritionale medii / 100 g | Fibre 4 g |
Valoare energetica | 573 kj/137 kcal |
Grasimi | 14.6 g |
din care acizi grasi saturati | 2.3 g |
Carbohidrati | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 1.3 g |
Sare | 3.35 g |
Comanda minimă: 500 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.