Descriere
Cele mai bune masline italiene, perfecte ca aperitiv sau ca ingrediente intr-o multitudine de feluri de mancare.
Culoarea pe care o veți găsi pe măslinele noastre negre arata absenta oricarei substante chimice sau de sinteza care pot influenta marimea si gustul.
Sunt întotdeuana binevenite într-o salată, în antreuri reci, pentru tapas, dar mai ales pe o pizza
Sugestii de preparare: Ideal pentru condimentarea unei salate | pe platou sau la evenimente ca aperitiv clasic italian
Ingrediente: masline negre intregi (91 % ), ulei de floarea soarelui (8%), sare (1%).
Tara de origine: Italia
Masline negre intregi uscate in cuptor si se toarna ulei.
Sugestie de păstrare: A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in 5 zile.Temperatura de pastrare : 8 – 10 °C .
Comanda minimă: 500 g
Valori nutritionale medii / 100 g | Fibre – 2.5 g |
Valoare energetica | 960 kj/230 kcal |
Grasimi | 24 g |
din care acizi grasi saturati | 4.8 g |
Carbohidrati | 0.9 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 2.3 g |
Sare | 3.1 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.