Loading...

Jambon ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 500 g

Jambon ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 500 g

70.50 lei

Descriere

Jambonul în untură, este o specialitate produsă din pulpă de porc dezosată manual, rumenită în untură de mangaliță, făcută după o rețetă tradițională, adunată de pe dealurile Covurluiului, numai cu ingrediente naturale, așa cum făceau odinioară bunicii noștri.

Este un produs care te atrage prin savoare, echilibru între carne și untură, precum și prin simplitatea amestecului de ingrediente.

Consistența și nota delicată a fumului de lemn ars de fag, sunt caracteristici definitorii ale unui produs tradițional de bună calitate.

Datorită păstrării în untură, timp îndelungat, jambonul este un produs fraged și suculent, numai bun de pus pe masă, alături de garniturile preferate.

Acest produs este atestat tradițional de catre Ministerul Agriculturii.

*Produs atestat traditional*Nr. 709/ 11.01.2021

#carne origine Romania#produs prajit

Ingrediente: Jambon porc 80%, untura mangalita 20%, sare.

Valori nutritionale medii / 100 g
Valoare energetica  697.9 kj/167.2 kcal
Grasimi  4.8 g
din care acizi grasi saturati  1.87 g
Glucide 0 g
din care zaharuri 0 g
Proteine 26.5 g
Sare 3 g

Informații suplimentare

Greutate 0.500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.




Livrare rapidă

Livrăm în maxim 24 de ore

Nu contează unde ești

Oriunde în țară

100% Plăți securizate

Sistemul nostru este securizat

Suport telefonic

Ne poți suna 0725 269 769



0
    0
    Cos
    Cosul tau este golInapoi la magazin