-
Proteine 20g
-
Zaharuri 2g
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
90.65 lei
Stoc epuizat
We’ll do our best to send you the things you’ve chosen. Our photos don’t show the actual quantities.
Pulpă porc MANGALIȚĂ, dezosată și degresată manual, doar puțin sărată, maturată timp îndelungat, apoi coaptă deasupra jarului .
Rețetă autentică de la Zimbria.
Carne origine Romania#produs copt deasupra jarului
Sugestii de preparare: Se poate consuma în salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni
Ingrediente: pulpa porc mangalita, sare.
Valori nutritionale medii / 100 g | |
Valoare energetica | 698.9 kj/167.2 kcal |
Grasimi | 4.8 g |
din care acizi grasi saturati | 1.87 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 26.5 g |
Sare | 3 g |
Comandă minimă: 350 g
Greutate | 350 g |
---|
Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Livrăm în maxim 24 de ore
Oriunde în țară
Sistemul nostru este securizat
Ne poți suna 0725 269 769
Soi vie : selectie BERTA Sistem de distilare : discontinuu in recipiente din cupru pe vapori de aburi Structura lemnului : variata Mod de pastrare : recipiente otel inox pentru o perioada de 3-6 luni Culoare : limpede, incolora Parfum : elegant si armonios Gust : sec, auster Capacitate : 200 ml Gradatie alcool : 43 % vol. Pahar recomandat:…
“Brânza de Covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și în special a lui Tataia Gică. Pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreună cu atenția strictă asupra igienei în Brânzărie, face din acest caș un pic îndulcit în sare, un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională!” Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, cheag de ied,…
Brânza de Covurlui cu negrilică, încă se mai face după rețeta veche, din lapte integral, cu cheag natural din stomăcel de ied/miel, cu adaos de negrilică (susan negru, negrușcă, sau chimen sălbatic) care conferă un gust deosebit și unic. Denumirea ,,Brânză de Covurlui” vine din Ţinutul Covurluiului, regiune ce compunea judeţul Covurlui în anii 1800, astăzi judeţul Galaţi şi este aşezat în sudul regiunii Moldova a României de azi, la confluența celor…
♦Este un salam din carne porc Mangaliță 100%, condimentat doar cu sare și piper, maturat timp de 3 săptămâni. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: pulpa porc Mangalita | slanina porc Mangalita | sare | piper negru | enibahar | nucsoara | cuisoare | membrana naturala | Carne origine Romania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica…
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.