Loading...

Precomanda pentru paste

Precomanda produse pentru paste

Comanda data limită 9 APRILIE
Livrari până pe 13 APRILIE

# ATENȚIE # în funcție de disponibilitatea firmei de curierat, comanda dumneavoastră poate ajunge cu 1-2 zile înainte de data solicitată în câmpul de comandă.

0 out of 5

Piept de rata nobil 260 g – 280 g

145.60 lei

♦Pieptul de rață nobil, este maturat cu portocale, miere de albine și cognac. Afumat cu lemn de prun, este de departe cel mai elegant produs al nostru. O delicatesă care și-a găsit locul într-o nișă dominată de francezi, care are ceva nou de spus datorită gustului deosebit, surprinzător de echilibrat și catifelat pe care îl are și care se datorează…

5 out of 5

Branza de Covurlui la saramura proaspata 1 kg

68.00 lei

” Când eram mici spuneam că dorim brânză din aceea care tremură, acesta practic fiind telemeaua proaspătă. Sub denumirea Brânzei de Covurlui, este un amestec extraordinar de lapte integral de vacă, oaie și capră, cu cheag natural, tăiată manual, pusă în saramură proaspătă numai decât și-a luat sare și este gata de servit.” Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, lapte de…

0 out of 5

Cozonac special 1 kg

120.00 lei

Este un produs natural, foarte pufos și gustos, ideal pentru orice masă de sărbătoare sau pe parcursul anului. Conține nucă, cacao, rahat, stafide. Un cozonac cântărește 4 kg. Dacă doriți mai mult sau mai puțin, specificați în mențiuni!

0 out of 5

Parizer de curcan 500 gr

48.50 lei

S-ar putea spune că am reinventat parizerul….În primul rând, este un produs 100% natural, chiar și membrana. Folosim doar carne de curcan , fără aditivi. Apoi coacem parizerul în afumătoare tradițională, deasupra jarului. Membrana este naturală. *Rețetă proprie ZIMBRIA* Sugestii de preparare:  în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni Ingrediente: carne curcan, slanina…

0 out of 5

Pate de porc mangalita 400 g

48.00 lei

Carnea de la porcii Mangalita are calitati curative si gustative foarte bune,  fiind savuroasa  si saraca in grasimi , are mai multe vitamine si un profil lipid deosebit pentru sanatate . Pateul de porc de mangalita satisface cele mai exigente gusturi , fiind un produs natural , realizat dupa o reteta proprie , fara aditivi alimentari . Este un produs …

5 out of 5

Pui copt la jar 500 g

66.00 lei

♦ pui dezosat manual pus la macerat cu condimente naturale timp de 3 zile, copt deasupra jarului în sucul propriu timp de 5-6 h. Se consumă ca atare. *Rețeta proprie ZIMBRIA*#produs copt deasupra jarului# Ingrediente: pui dezosat | sare | Carne origine Romania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 736.1 kj/176.3 kcal Grasimi 10.3 g din care acizi grasi…

0 out of 5

Jambon mangalita 350 g

78.75 lei

Pulpă porc MANGALIȚĂ, dezosată și degresată manual, doar puțin sărată, maturată timp îndelungat, apoi coaptă deasupra jarului . Rețetă autentică de la Zimbria. Carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Sugestii de preparare: Se poate consuma în salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni Ingrediente: pulpa porc mangalita, sare. Valori nutritionale…

0 out of 5

Piept haiducesc ZIMBRIA 500 g

60.00 lei

♦ Pieptul haiducesc este versiunea românească a baconului american. Pregătit fără conservanți, din piept de porc ales, maturat la sare și piper, apoi copt deasupra jarului. *Rețetă proprie ZIMBRIA* *Produs atestat traditional* – Nr. 705/11.01.2021 #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: Piept porc | sare | ardei iute | Carne origine Roamania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 1735.3…

0 out of 5

Purcel copt la jar ZIMBRIA 500 g

91.00 lei

♦purcelușul de lapte, dezosat manual, maturat într-o baie de condimente naturale, umplut cu mușchi file, apoi copt deasupra jarului în sucul sau propriu, timp de 13-14 h .. *Rețetă proprie ZIMBRIA* Produs atestat traditional – Nr. 708 / 11.01.2021 Ingrediente: purcelus de lapte | piept porc | cotlet porc | sare | chilli | piepr negru | cimbru | Carne…

0 out of 5

Cotlet Haiducesc a lui Zamfir Tradițional 500 g

60.00 lei

Este o specialitate din mușchi file porc, copt deasupra jarului timp de 7-8 h în sucul propriu, condimentat cu cimbru și usturoi. *Produs atestat tradițional*Nr 108/ 11.08.2020 carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: cotlet porc | sare| piper negru |ardei iute| cimbru | usturoi | Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 641.6 kj/153.7 kcal Grasimi 2.5 g…

0 out of 5

Gusa porc mangalita 500 g

43.00 lei

Gușa de porc mangaliță este maturată și condimentată cu sare mare de ocnă, tăvălită în boia ușor picantă și usturoi. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs fiert Ingrediente: gusa porc Mangalita, sare,piper negru, foi dafin, cimbru, usturoi, boia iute, boia dulce. Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica  2812.3kj/672.8 kcal Grasimi 72 g din care acizi grasi saturati 28.1…

0 out of 5

Piept Curcan cu rozmarin si boabe de piper roz 500 g

71.50 lei

Piept de curcan ușor maturat în condimente naturale, copt deasupra jarului în suc propriu, timp de cca. 8 h. Se poate consuma cu legume, în salate sau cu un cașcaval de Covurlui. *Produs dietetic, recomandat sportivilor* *Rețetă autentică Zimbria* #produs copt deasupra jarului#carne origine Romania Sugestii de preparare:  salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în…

0 out of 5

TELEMEA DE OAIE MATURATA 1 kg

74.00 lei

“Brânza de Covurlui la saramură este rețetă moldovenească de telemea din 3 tipuri de lapte: oaie, vacă și capră. Pentru un gust deosebit și curat, pusă înainte de consum un pic la desărat în apă rece, este extraordinar de bună. Făcută din lapte integral pasteurizat cu cheag natural de ied.” Ingrediente: lapte de oaie pasteurizat, cheag de ied, sare (3…

0 out of 5

Salam ZIMBRIA 500 g

56.50 lei

♦Salamul ZIMBRIA este făcut după o rețetă de pe timpul bunicilor  .  Este din carne de porc si vita Black Angus, cu membrană naturala și ușor afumat. Foarte bun pentru sandwich dimineața. *Rețetă proprie ZIMBRIA* *Produs atestat traditional*- Nr.707 / 11.01.2021 Ingrediente: Carne porc mangalita | carne vita angus | slanina porc Mangalita | sare | piper negru | coriandru…

0 out of 5

Jambon ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 500 g

60.00 lei

Jambonul în untură, este o specialitate produsă din pulpă de porc dezosată manual, rumenită în untură de mangaliță, făcută după o rețetă tradițională, adunată de pe dealurile Covurluiului, numai cu ingrediente naturale, așa cum făceau odinioară bunicii noștri. Este un produs care te atrage prin savoare, echilibru între carne și untură, precum și prin simplitatea amestecului de ingrediente. Consistența și…

0 out of 5

Cotlet ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 500 g

60.00 lei

Bunicii sau străbunicii noștri puneau carne la garniță pentru că nu existau frigidere. Carnea trebuia și ea conservată cumva, iar această metodă era cea mai la îndemână. Respectăm regulile învățate din străbuni pentru ca bucățile de carne să se păstreze cât mai mult în condiții optime, pentru a păstra inclusiv aroma clasică de garniță, astfel noi am ales să punem…

0 out of 5

Carnati Cabanos 500 g

54.50 lei

Sunt obținuți din carne de vită Black Angus, carne de porc, slanina Mangalita și contimente naturale, apoi copți deasupra jarului. Membrana este naturală. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: carne porc mangalita, pulpa vita Black Angus, slanina porc Mangalita, sare, ardei iute, piper negru, coriandru, usturoi, membrana naturala. Comandă minimă de 400 g Valori nutritionale medii…

0 out of 5

Costita tradiționala Ilinca 500 gr

60.00 lei

Costița tradițională Ilinca este o bunătate maturată în condimente naturale, apoi coaptă deasupra jarului timp de 6-7 h. Se poate consuma cu ceapă împreună cu o brânză de Covurlui maturată. *Produs atestat tradițional*Nr 108/11.08.2020 carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: piept porc | sare| piper negru |ardei iute| usturoi | cimbru | Valori nutritionale medii / 100 g Valoare…

0 out of 5

Urda moale și cremoasă 1 kg

68.00 lei

Este un produs secundar din gama lactate, deoarece se obține prin fierberea zerului de la caș. Primii fulgi care ies la suprafață se adună cu grijă. Este atât de untoasă și cremoasă, merge recomandată cu roșii sau clătite cu urdă etc. Produs lactat secundar obtinut prin fierberea zerului, ramas dupa prepararea Branzei proaspete de Covurlui. Produsul contine lactoza. Comanda minimă…

0 out of 5

Pastrama vita Black Angus 500 g

154.50 lei

Pastrama de vita angus, este un produs obtinut din carnea de vită Black Angus care este considerată cea mai bună carne de vită în prezent, datorită numeroaselor beneficii pe care le ofera.O pastramă unică din pulpă de vită Black Angus, porționată în bucăți, lasata in amestec de condiment, pregatit dupa reteta Zimbria timp de 14 zile, masată zilnic manual cu…

0 out of 5

Carnati traditionali a lui Ignat 500 g

48.50 lei

Sunt cârnați tradiționali, din carne de porc cu condimente naturale și ușor afumați. *Produs atestat tradițional*Nr. 110 / 11.08.2020 #Carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: carne porc, slanina Mangalita, sare, ardei iute, piper negru, usturoi, cimbru, membrana naturala. Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 1336.76 kj/319.8 kcal Grasimi 23.4 g din care acizi grasi saturati 9.14 g…

0 out of 5

Garnita MOLDOVENEASCA 500 g

56.50 lei

Garnita Moldoveneasca, carne invaluita in untura de mangalita, pusa la borcan,apoi ascunsa in beci .Contine muschi de porc si carnati afumati ,se incalzeste ,impreuna cu un burduf de Covurlui si mamaliga, langa un pahar de vin rosu. Comanda minima 1.300 kg#carne origine Romania#produs prajit Ingrediente: muschiulet porc, cotlet porc, costita porc, carnati porc, sare, untura de mangalita. Valori nutritionale medii…

5 out of 5

Cascaval de Covurlui 1 kg

86.00 lei

se obtine prin oparirea casului de vaca si pus in forme diferite

5 out of 5

Mușchiuleț tradițional Ilinca 500 g

68.50 lei

Mușchiulet de porc, fraged, maturat în sare și condimente naturale, apoi copt deasupra jarului timp de 8-9 h. O specialitate pregătită după rețetă tradițională. *Produs atestat tradițional*Nr.107 / 11.08.2020 #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Sugestii de preparare:  salate reci | în sandwich-uri | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni Ingrediente: muschiulet porc, sare, piper…

0 out of 5

Carnati de porc ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 0.500

48.50 lei

Timpuri noi , gust de odinioara ! Comanda minimă este de 1 kg#cantitatea pachetelor poate varia #carne origine Romania – *Produs atestat traditional* Nr.  711 / 11.01.2021 Ingrediente: carnati de porc 85 %, (carne porc, slanina, sare, piper negru, ardei iute, usturoi, cimbru, membrana naturala), untura Mangalita 15% #produs prajit in untura Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica…

0 out of 5

Jambon ZIMBRIA 500 g

60.00 lei

Este pulpă de porc dezosată manual, pusă într-o baie de condimente naturale și coaptă deasupra jarului în sucul propriu timp de 5-6 h. *Rețetă proprie ZIMBRIA* *Produs atestat traditional*Nr. 713/ 11.01.2021 #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: pulpa porc, sare Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 697.9 kj/167.2 kcal Grasimi  4.8 g din care acizi grasi saturati…

0 out of 5

Curcan copt la jar cu fistic si ierburi mediteraneene 500 gr

91.00 lei

Curcanul copt la jar Zimbria este produsul nostru vedetă împreună cu pieptul de rață nobil, o delicatesă foarte greu de obținut cu foarte multe etape delicate și un timp foarte lung de coacere. Este de fapt o rulada uriașă (cca 20 kg produs finit) împănată cu fistic și aromatizată cu ierburi mediteraneene, coaptă deasupra jarului la foc mocnit un timp…

0 out of 5

Cârnați ciobănești Tataia Gică 500 g

54.50 lei

Din carne de berbecuț, carne vită Black Angus și slănină de Mangaliță, cu cimbru, usturoi, sare, piper negru și ardei iute, sunt copți deasupra jarului și lăsați la zvântat timp de 2 zile. Membrana este naturală. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: pulpa oaie, pulpa vita Black Angus, slanina porc Mangalita, sare, piper negru, ardei iute,…

0 out of 5

Carnati proaspeti de porc Mangalita usor zvantati 1 kg

109.00 lei

Cârnații de porc Mangaliță sunt făcuți după o rețetă tradițională românească, numai din carne de Mangaliță și condimente naturale. Te așteaptă să îi pregătești la grătar sau în tigarie pentru o masă copioasă. #carne origine Romania#a se trata termic inainte de consum Ingrediente: carne porc Mangalita 80%, slanina porc Mangalita 15%, sare,piper negru, usturoi, membrana naturala. Valori nutritionale medii /…

0 out of 5

Pomodoro secco 300 g

30.00 lei

Roșii deshidratate la soare Comanda minimă este de 300 g

0 out of 5

Cas cu lapte de capra 1 kg

68.00 lei

“Brânza de Covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și în special a lui Tataia Gică. Pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreună cu atenția strictă asupra igienei în Brânzărie, face din acest caș un pic îndulcit în sare, un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională!” Ingrediente: lapte de capra pasteurizat, cheag de ied…

0 out of 5

Carciofi caserecci a spicchi 300 g

42.00 lei

Utile și versatile în bucătărie, sunt ideale pentru a îmbogăți și a face mâncărurile noastre mai gustoase, servite în special ca aperitive sau ca garnituri. Anghinarea în ulei este un aliment rafinat și prețios care evocă arome antice și familiare. Acestea sunt legume prețioase pentru sănătatea noastră, deoarece sunt bogate în proprietăți benefice, inclusiv cele de curățare, în special ficatul…

0 out of 5

Masline murate 500 g

32.50 lei

Considerat unul dintre cele mai nutritive fructe , măslina este un adevărat medicament. Conţinutul bogat în vitamine şi acizi graşi (Omega 3, Omega 6, Omega 9) menţine măslinele în topul celor mai sănătoase alimente care se consumă încă din Antichitate. Bogate în fier, sunt o sursă preţioasă de vitamina E, calciu sau fibre. Datorită conţinutului ridicat de grăsimi mononesaturate şi…

0 out of 5

Masline verzi 500 g

32.50 lei

Măslinele verzi dulci trebuie să se regăseacă pe platoul tău alături de câteva măsline picante, o bucată de brânză sau de cașcaval și o serie de specialități din carne. În primul rând, aceste măsline completează orice fel de menu ai avea, ajutând la digestie și făcând, parcă, bucatele mai bune. Dacă le-ai întins pe un platou este incredibl de greu…

0 out of 5

Masline negre coapte 500 g

32.50 lei

Cele mai bune masline italiene, perfecte ca aperitiv sau ca ingrediente intr-o multitudine de feluri de mancare. Culoarea pe care o veți găsi pe măslinele noastre negre arata absenta oricarei substante chimice sau de sinteza care pot influenta marimea si gustul. Sunt întotdeuana binevenite într-o salată, în antreuri reci, pentru tapas, dar mai ales pe o pizza Sugestii de preparare:…

5 out of 5

Cas cu lapte de oaie 1 kg

68.00 lei

“Brânza de Covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștrii, în special, a lui Tataia Gică. Pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreună cu atenția strictă asupra igienei în Brânzărie, face din acest caș, îndulcit în sare, un produs excepțional, plin de savoare și cu o înaltă valoare nutrițională! Acestea sunt făcute din lapte integral, din fermă proprie.”…

0 out of 5

Burduf in membrana naturala 1 kg

68.00 lei

“Este o brânză de oaie maturată, frământată și pusă în membrană naturală (chișcă de porc). Este recomandată cu mamaligă împreună cu o tochitură de porc mangaliță.” Ingrediente: Urda de Covurlui, Branza de Covurlui la saramura,Branza de Covurlui la saramur proaspata, sare (3 g). Obtinut prin framantare si ambalat in membrana naturala. Produsul contine lactoza. Temperatura de pastrare: +2….+8 °C Comanda…

0 out of 5

MICI (vita Black Angus si porc Mangalita) 1 kg

79.00 lei

Mici ZIMBRIA , obținuți din carne de vită Black Angus și porc Mangaliță, cu condimente naturale: sare, piper negru, boia iute, boia dulce, usturoi si cimbru . O rețetă tradițională cu farmec de Zimbria, o specialitate pe care trebuie să o încerci neapărat. Nelipsiți de la grătarul din weekend, de 1 Mai sau de la alt eveniment – cu un…

0 out of 5

Scarita afumata 1 kg

74.00 lei

Un produs natural, afumat cu lemn de cea mai înaltă calitate. Ideal pentru rețetele tradiționale cu varză, tocăniță de cartofi sau ciorbă. Sugestii de preparare: | ca antreu pe platouri la evenimente în familie sau cu prieteni | în mâncare Ingrediente: coasta porc, sare, piper negru, chilli, cimbru. #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Valori nutritionale medii / 100 g…

0 out of 5

Jumari din piept rata 250 g

130.00 lei

Ingrediente : piept rata | sare | produs prajit Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica 602.9 kj/144.4 kcal Grasimi 6 g din care acizi grasi saturati 2.34 g Glucide 0 g din care zaharuri 0 g Proteine 19.6 g Sare 2 g Comandă minimă este de 250 g.

0 out of 5

Branza de Covurlui cu negrilica 1 kg

74.00 lei

Brânza de Covurlui cu negrilică, încă se mai face după rețeta veche, din lapte integral, cu cheag natural din stomăcel de ied/miel, cu adaos de negrilică (susan negru, negrușcă, sau chimen sălbatic) care conferă un gust deosebit și unic.  Denumirea ,,Brânză de Covurlui” vine din Ţinutul Covurluiului, regiune ce compunea judeţul Covurlui în anii 1800, astăzi judeţul Galaţi  şi este aşezat  în sudul regiunii Moldova a României de azi, la confluența celor…

0 out of 5

Salam curcan 300 g

36.00 lei

Este o delicatesă, care conține doar piept și pulpă de curcan, cu condimente naturale și copt deasupra jarului, în sucul propriu timp de 4-5 ore, apoi lăsat la zvântat. Se consumă ca atare, în sandwich-uri reci ori toast. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: carne curcan 90%, slanina porc mangalita, sare, nucsoara, rozmarin,membrana naturala Valori nutritionale…

0 out of 5

Carciofi con gambo 500 g

70.00 lei

Anghinare cu tulpini, în ulei de măsline extravirgin, făcute conform metodelor și rețetelor tradiționale apuliene. Anghinarea este bună atât consumată crudă, cât și gătită și servită ca aperitiv sau ca garnitură alături de mâncăruri din carne sau pește. Comanda minimă este de 500 g

0 out of 5

Peperoncini ripieni con tonno 500 g

70.00 lei

Gustoși, cu o umplutură moale de ton, aromat cu hamsii și capere, amintesc de toate aromele tipice ale preparatelor caracteristice. Ardeii umpluți cu ton sunt foarte buni serviți ca aperitiv, poate însoțiți de bruschete cu roșii; au o aromă foarte specială și sunt pe gustul tuturor. Cu acești ardei le vei permite oaspeților să guste ceva rustic cu o aromă…

0 out of 5

Masline fantasia usor picante 500 g

37.50 lei

Considerate medicament în țările mediteraneene, măslinele au un conţinutul bogat în vitamine şi acizi graşi (ex. Omega 3, Omega 6, Omega 9). Măslinele sunt bogate în fier și sunt o sursă preţioasă de vitamina E, calciu și fibre. Au un conţinut ridicat de grăsimi mononesaturate şi de antioxidanti și ajută la prevenirea cancerului și ajută la reglarea nivelului total de…

0 out of 5

Piept de pui cu sofran si lamaie 500 g

56.50 lei

♦Pieptul de pui este pus la macerat cu sare, zeamă de lămâie și șofran, apoi copt deasupra jarului. Se poate consuma în salate, sandwich-uri, ori împreună cu alte gustări reci. *Produs dietetic, recomandat sportivilor* *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: Piept pui | lamaie 2% | sofran 0.002 % |sare | miere | turmeric | Carne origine Roamania…

0 out of 5

Branza framantata la putina din Covurlui 1 kg

68.00 lei

Ingrediente: telemea maturata de oaie, cas de oaie si sare (3 g ) Produs obtinut prin framantare, contine lactoza. Temperatura de pastrare : +2….+8 °C

0 out of 5

Branza de Covurlui cu marar 1 kg

74.00 lei

branza de capra amestecata cu marar din gradina proaspat ,un gust extraordinar si racoritor

0 out of 5

Cas cu lapte de vaca 1 kg

68.00 lei

“Brânza de Covurlui este făcută după rețeta bunicilor noștri și în special a lui Tataia Gică. Pasiunea lui pentru animale și rețeta dobândită din generații, împreună cu atenția strictă asupra igienei în Brânzărie, face din acest caș un pic îndulcit în sare, un produs excepțional, plin de savoare și înaltă valoare nutrițională!” Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, cheag de ied,…

0 out of 5

Slanina de Mangalita cu sare de Himalaya 500 g

43.00 lei

Este un produs care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun, dar se poate consuma și în restul anului. Slănina de porc Mangaliță cu sare de Himalaya este maturată, afumată și puțin condimentată. Mangalița poate fi oricât de grasă pentru că slănina ei este cea mai sănătoasă. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs maturat Ingrediente: slanina cu soric Mangalita, sare…

0 out of 5

Salam porc Mangalita 500 g

85.00 lei

♦Este un salam din carne porc Mangaliță 100%, condimentat doar cu sare și piper, maturat timp de 3 săptămâni. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #produs copt deasupra jarului# Ingrediente: pulpa porc Mangalita | slanina porc Mangalita | sare | piper negru | enibahar | nucsoara | cuisoare | membrana naturala | Carne origine Romania Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica…

0 out of 5

Cârnați ciobănești Tataia Gică 500 g

54.50 lei

Din carne de berbecuț, carne vită Black Angus și slănină de Mangaliță, cu cimbru, usturoi, sare, piper negru și ardei iute, sunt copți deasupra jarului și lăsați la zvântat timp de 2 zile. Membrana este naturală. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs copt deasupra jarului Ingrediente: pulpa oaie, pulpa vita Black Angus, slanina porc Mangalita, sare, piper negru, ardei iute,…

0 out of 5

Crenvurști Zimbria copti la jar 450 g

45.90 lei

Crenvurști din carne de curcan, fără aditivi, în membrană naturală, copți în afumătoare tradițională deasupra jarului. Sunt hrănitori, sănătoşi şi absolut delicioşi. *Rețetă proprie ZIMBRIA* #carne origine Romania#produs fiert – copt deasupra jarului Ingrediente: Carne curcan, slanina porc Mangalita, sare, nucsoara, boia dulce, membrana naturala. Valori nutritionale medii / 100 g Valoare energetica  944.5kj/226.2 kcal Grasimi 14.6 g din care…

0
    0
    Cos
    Cosul tau este golInapoi la magazin